8 Nisan 2008 Salı

Tarih Sayfaları Zafer Bekliyor!


Fenerbahçe bu sezon Avrupa'da tarih yazmaya alıştı! Çarşamba gecesi Devler Ligi ve Türk futbol tarihine bir yarı final daha eklemek için her şey hazır! Rakip dünya devi Chelsea! Ama kim olursa farketmez, dedik ya; Kanarya tarih yazmaya alıştı! Tarih sayfaları seni bekliyor Kanarya!

CHELSEA - FENERBAHÇE

Stat
Stamford Bridge

Saat
21.45

Yayın
Tv: Star

Hakem
Herbert Fandel Claus Bo Larsen
(Almanya Futbol Federasyonu)

Yardımcı hakemler
Carsten Kadach, Volker Wezel

Fenerbahçe
Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Kazım, Maldonado, Aurelio, Deivid, Alex, Semih

Chelsea
Cudicini, Essien, Terry, Carvalho, Aslhy Cole, Joe Cole, Lampard, Makalele, Ballack, Anelka, Drogba

-CHELSEA CEPHESİ-

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon çok başarılı bir perfomans çizen Chelsea, evinde de korkutuyor! Maviler Stamford Brigde'de en son 22 Şubat 2006 tarihindeki ikinci tur maçında Barcelona'ya 2-1 yenilmişti.

İngiliz ekibi Fenerbahçe maçı için son çalışmasını Stamford Bridge Stadı'nda yaptığı çalışmayla tamamladı.

Maviler'de kaleci Cech sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek, Carvalho'nun ise son durumunu maç günü değerlendirecek.

-FENERBAHÇE CEPHESİ-

Sahasındaki ilk maçı 2-1 kazanan Fenerbahçe, rövanş karşılaşmasına avantajlı çıkıyor! Her türlü galibiyet ve beraberlikte yarı finalist olacak olan Fenerbahçe, 1-0 ve 2-1 dışındaki tek farklı mağlubiyetlerde de tur atlayan taraf olacak. Maç, normal süre 2-1 biterse uzatmaya gidecek.

Sarı lacivertli ekipte, sarı kart sınırında bulunan Lugano, Kezman, Deivid ve Selçuk, forma giymeleri ve birer sarı kart daha görmeleri durumunda muhtemel yarı final ilk maçında oynayamayacaklar.

Bu arada Fernerbahçe çeyrek finalden adını yarı finale yazdırması halinde yarı finalde de yine bir İngiliz devi ile oynayacak! Arsenal-Liverpool eşleşmesinde, ilk maçta Liverpool avantajlı! Bu eşleşmede tur atlayan takım, Fenerbahçe veya Chelsea'nin rakibi olacak!

Hiç yorum yok: