9 Nisan 2008 Çarşamba

Ronaldinho Satışa Çıkarıldı

Barcelona, ünlü futbolcu Ronaldinho'dan kendisine kulüp bulmasını istedi. İspanya'daki Sport gazetesindeki...

İstenmeyen adam!
Barcelona, ünlü futbolcu Ronaldinho'dan kendisine kulüp bulmasını istedi. İspanya'daki Sport gazetesindeki habere göre, Barcelona, bu sene pek verim alamadığı Ronaldinho'nun kardeşi ve menajeri Roberto de Assis'e, gelecek sene Ronaldinho'yu takımda görmek istemediğini bildirdi.

kullan

AC Milan, Chelsea ve Manchester City Ronaldinho'yla ilgilenen kulüpler. İspanyol devi Barca, Ronaldinho'dan dolayı henüz resmi bir teklif almış değil.

2 kere dünyada yılın futbolcusu seçilen Ronaldinho (28), bu sezon takımında çok az forma şansı buldu. Brezilyalı futbolcunun performans düşüklüğüne hızlı gece hayatının yol açtığı ifade ediliyor.

kullan

Halen sakat olan Ronaldinho'nun mayıs ayı ortalarına kadar sahalara dönemeyeceği belirtiliyor. Ronaldinho ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia ediliyor.

Hatta Mart ayı içinde İspanya'ya giden Roberto Carlos'un bu transfer işini görüşmek üzere Ronaldinho ile buluştuğu ve el sıkıştığı iddia edilmişti. Bu iddiayı sadece Türk gazeteleri değil İspanyol gazateleri de yazmıştı...

Hiç yorum yok: