10 Nisan 2008 Perşembe

Yattara'Da Mutlu Son!

Trabzonspor'da hakkında transfer spekülasyonları yapılan Gineli yıldız Yattara'nın durumuna son noktayı, başkan Sadri Şener koydu! Şener, Yattara ile sözleşme yenileme konusunda anlaştıklarını açıkladı!

Başkan Sadri Şener, İhlas Haber Ajansı muhabiri Mehmet Faruk Sevinç'e yaptığı açıklamada, bir çok takımın transfer listesinde bulunan Bordo-mavili ekibin Gineli futbolcusu Yattara ile sözleşme yenileme konusunda anlaştıklarını belirterek, "Kendisiyle 3 yıllık anlaşmaya vardık. Resmi sözleşmeyi ilerleyen günlerde imzalayacağız" dedi.

Başkan Şener, transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü de kaydederek, "Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Yabancı futbolcu transferinde büyük mesafe katettik. Yeni sezon hazırlıkları başlayana kadar transfer görüşmelerini büyük oranda tamamlayacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yeni stat projesiyle ilgili olarak da Başkan Şener, "Stat projemizle ilgili olarak sayın Başbakanımız Trabzon'a geldiğinde bir görüşme yaptık. En kısa sürede Akyazı sahilinde dolgu çalışmalarını başlatmak istiyoruz. Yeni yapılacak statta atletizm pisti yer almayacak. 2011 yılında Trabzon'da yapılacak Gençlik Spor Yaz Oyunları'na kadar stadımızı yetiştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Hiç yorum yok: